• Redakcja
  • Regulamin
  • Kontakt
  • Patronat medialny
wMeritum.pl
  • Wiadomości
    • Wszystkie
    • Wiadomości z Europy
    • Wiadomości z Polski
    • Wiadomości ze Świata
    Andrzej Duda na granicy zwrócił się do mundurowych: „Chcę przeprosić”

    Andrzej Duda na granicy zwrócił się do mundurowych: „Chcę przeprosić”

    Tatry: mężczyzna tak wchodził na górę. Turyści aż go nagrali [WIDEO]

    Tatry: mężczyzna tak wchodził na górę. Turyści aż go nagrali [WIDEO]

    w niedzielę

    Pogrzeb zamordowanych w Starej Wsi. Ksiądz mówił ze ściśniętym gardłem

    hołownia i kosiniak

    Władysław Kosiniak-Kamysz komentuje nocne spotkanie Hołowni z politykami PiS

    fot. X/Sejm RP

    Tusk zabrał głos po nocnym spotkaniu Hołowni z politykami PiS

    18-latek zapatrzył się w telefon. Dachował

    18-latek zapatrzył się w telefon. Dachował

  • Gospodarka
  • Sport
  • Historia
  • Kultura
  • Publicystyka
  • Moto
  • Styl życia
  • Podróże po Polsce
  • Zakupy
Brak wyników
Zobacz wszystkie wyniki
wMeritum.pl
  • Wiadomości
    • Wszystkie
    • Wiadomości z Europy
    • Wiadomości z Polski
    • Wiadomości ze Świata
    Andrzej Duda na granicy zwrócił się do mundurowych: „Chcę przeprosić”

    Andrzej Duda na granicy zwrócił się do mundurowych: „Chcę przeprosić”

    Tatry: mężczyzna tak wchodził na górę. Turyści aż go nagrali [WIDEO]

    Tatry: mężczyzna tak wchodził na górę. Turyści aż go nagrali [WIDEO]

    w niedzielę

    Pogrzeb zamordowanych w Starej Wsi. Ksiądz mówił ze ściśniętym gardłem

    hołownia i kosiniak

    Władysław Kosiniak-Kamysz komentuje nocne spotkanie Hołowni z politykami PiS

    fot. X/Sejm RP

    Tusk zabrał głos po nocnym spotkaniu Hołowni z politykami PiS

    18-latek zapatrzył się w telefon. Dachował

    18-latek zapatrzył się w telefon. Dachował

  • Gospodarka
  • Sport
  • Historia
  • Kultura
  • Publicystyka
  • Moto
  • Styl życia
  • Podróże po Polsce
  • Zakupy
Brak wyników
Zobacz wszystkie wyniki
wMeritum.pl
Strona Główna Polecane

YouTuber testował zapiekankę w jednym z lokali. Jego recenzja doprowadziła właścicieli do wściekłości. „Taki specjalista”

11 lipca 2024
Kategorie: Polecane, Wiadomości, Wiadomości z Polski
Zapiekanki

Fot. Facebook/Kebson

UdostępnijPodaj dalejUdostępnijWyślij

YouTuber „Kebson – podróże za jedzeniem” zdecydował się przeprowadzić test zapiekanek w lokalu „Pan Zapiekanka” w Lublinie. Jego opinia nie spodobała się jednak właścicielom.

– Zaczynamy serię z Lublina i zaczynamy od gorszych wieści bo zapiekanka widoczna na zdjęciu była słaba. Jak dobrze zauważyli moi obserwujący pod zdjęciem jak wrzucałem zaraz po nagrywkach, wygląda to jakby ktoś opił się browarów i w nocy złapało go gastro. Jak na domowe warunki to spoko ale przyznam szczerze, że zdziwiłem się jak zaserwowali mi to w lokalu – napisał YouTuber.

– Mianowicie jesteśmy w Pan Zapiekanka w Lublinie, gdzie pierwszy raz widzę, żeby ser nie był tarty tylko dowalili plastrów. Pieczarki też jakieś podejrzane i lekko kwaskowate. Być może to wypadek przy pracy z tymi pieczarkami ale, żeby ser był w plastrach? – dodał.

Lokal z Lublina wściekły po recenzji YouTubera

Na recenzję „Kebsona” zareagowali właściciele knajpy. Nie chcieli jednak wskazywać YouTubera z nazwy, by – jak stwierdzili – nie promować go. – Co się dzieje jak się nie płaci youtuberom za dobre opinie? Co się dzieje jak youtuber musi zapłacić za jedzenie? Tak jak sądziliśmy mamy najgorszego klasyka jakiego jadł. Pieczywo jakieś takie chrupkie i delikatne, pieczarki jakieś takie za jasne i trochę kwaskowate, ketchup jakiś taki mokry i za jasny i jeszcze ten ser jakiś taki inny niż wszyscy dają bo w plastrach – czytamy.

– Szkoda, że taki specjalista nie zapytał co u nas sprzedaje się najlepiej a i dlaczego ta którą zamówił wygląda tak jak wygląda bo może dowiedziałby się, że jasne pieczarki to takie młodsze niż te ciemne, że mogą być trochę innego smaku niż na wszystkich dworcach Polski bo do tych pieczarek dodajemy jeszcze trochę czosnku oprócz cebulki, że ketchup bywa mokry, czerwony i chaotyczny a ten nieszczęsny ser jest w plastrach bo od początku nasze zapiekanki są z goudą w takiej postaci ponieważ w tej i tak się zleje w całość jak to zwykle robi prawdziwy ser a nam robienie z plastrów robi trochę mniejszy bałagan na kuchni i w piecu – napisali właściciele restauracji.

– Nasz klasyk jak i te nasze FLAGOWE zapieksy są trochę inne niż wszystkie ale mają być inne bo takie polubiliście i tak zostanie choć faktem jest , że nie wszystkim smakują i z tym się godzimy bo nie można wszystkim dogodzić – podsumowano.

Przeczytaj również:

  • Pisarz spotkał się ze Stuhrem cztery miesiące przed śmiercią aktora. Pokazał zdjęcie. „Tak wyglądał” [FOTO]
  • Bosak oskarża Tuska ws. umowy z Ukrainą. „Złamał konstytucję. Umowa nieważna”
  • Góralka ujawnia, co Arabowie robią w Zakopanym. Miała już dość
Tagi KebsonPan ZapiekankaZapiekanki
UdostępnijTweetUdostępnijWyślij

© 2013-2021 wMeritum.pl | Realizacja: Media Machine

Brak wyników
Zobacz wszystkie wyniki
  • Wiadomości
  • Gospodarka
  • Sport
  • Kultura
  • Historia
  • Publicystyka
  • Moto
  • Koronawirus

© 2013-2021 wMeritum.pl | Realizacja: Media Machine